Specialist in hoge kwaliteit PVC vloeren

GoedGevloerd

Met een breed assortiment PVC vloeren van verschillende merken, heb je bij GoedGevloerd genoeg keus voor in jouw huis. Een vloer in huis is allesbepalend voor de sfeer die je er wilt creëren en daarom heel belangrijk. Onze professionals ondersteunen je bij deze belangrijke keuze, want dat is wat wij het liefste doen. Zo kies jij voor de vloer die het beste bij jou en je situatie past!

Specialist in hoogwaardige
PVC vloeren

  • Geschikt voor ieder interieur

    Onze vloeren zijn waterafstotend en krasvast. Zoek je een vloer voor in de keuken, woonkamer of badkamer? Alles kan met onze PVC vloeren.

  • Duurzaam en van hoge kwaliteit

    Al onze vloeren zijn gemaakt van de beste kwaliteit. Ze voldoen aan alles eisen en zijn Europees gecertificeerd. Met een uitstraling van een houten vloer of echte tegels, maar het gemak van PVC.

  • Kind- en diervriendelijk

    PVC vloeren zijn heel onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk schoon te maken. Over vlekken van dieren of kinderen hoef je je dus geen zorgen te maken!

De mooiste vloeren voor een goede prijs.
Advies van professionals met jarenlange ervaring.

Van een PVC tegelvloer met betonlook tot een visgraat vloer die eruit ziet als een echte houten vloer. Met onze PVC vloeren kun je iedere stijl creëren die jij wilt. Al onze vloeren zijn van hoge kwaliteit en hebben de beste prijs. Onze professionele medewerkers zorgen er voor dat jij een prachtige vloer uitkiest waar je jarenlang plezier van hebt. GoedGevloerd, specialist in PVC vloeren.

Hoogwaardige service

Hoogwaardige service

Onze professionals bieden veel kennis en de beste service

Jarenlange ervaring

Jarenlange ervaring

Zo heb jij de garantie van hoge kwaliteit en jarenlang plezier

Prijs/Kwaliteit garantie

Prijs/Kwaliteit garantie

Breed assortiment met de beste prijs/kwaliteit garantie.